Bar

Pintxos Real Den Bosch

Wij ontvangen u graag aan de bar bij Pintxos Real in ons gezellige pand in de sfeervolle binnenstad van Den Bosch aan de Vismarkt, die ook wel de naam Lepelstraat draagt. Deze gezellige straat wordt gekenmerkt door zijn gemoedelijke sfeer en kent vele bars en restaurants.

Bij Bar Real in Den Bosch eet u heerlijke pintxos. Wij presenteren u een diversiteit aan verrukkelijke pintxos die met passie bereid worden door onze Spaanse kok. Pintxos Bar Real is een hippe bar die gekenmerkt wordt door Spaanse warmte en grenzeloze gezelligheid.

Ook kunt u genieten van de door ons zorgvuldig geselecteerde wijnen die uw pintxos beleving compleet zullen maken. Daarnaast bieden we overheerlijke bieren van de tap aangevuld met een assortiment bieren op fles.

Pintxos-restaurant-den-bosch-real

Pintxos – gerecht op een stokje 

Wat zijn pintxos eigenlijk? Dit in Nederland nog vrij onbekende gerecht kent zijn oorsprong in Spanje. Oorspronkelijk komt het gerecht uit Noord-Spanje uit de Baskenland en Navarre gebieden. Pintxo betekent een ‘’kleine snack’’ en kan zowel warm als koud worden geserveerd. Het is een variant van tapas met stokbrood als basis. Pintxos worden altijd vers bereid en er zijn wel honderden verschillende varianten.

Pintxos-bar-real-den-bosch

Hoe werkt het?

Gedurende de avond komt onze Spaanse chef langs met de lekkerste pintxos die u van de schalen kunt pakken. De pintxos hebben allemaal een gekleurd prikkertje die de prijs weergeeft. De prikkertjes van zowel de koude als de warme pintxos verzamelt u dan in het voodoo poppetje op uw tafel. Bij het afrekenen levert u dit voodoo poppetje in en tellen wij het aantal prikkertjes zodat u kunt afrekenen.

Naast de losse pintxos aan de bar, kunt u ook voor de Pintxo Plato Variado kiezen waarbij we een mooie selectie voor u maken van 6 pintxos. Hierbij houden we natuurlijk rekening met voorkeuren wat betreft vlees, vis of vegetarisch. Ook bieden we een menu del Día, waarbij je voor een vaste prijs een voor-,hoofd- en nagerecht krijgt.

Verder staan er op het menu enkele authentieke Spaanse tapas en Spaanse charcuterie waarbij de ham natuurlijk niet mag ontbreken. Ook hebben we diverse, heerlijke, Spaanse kazen voor u om uw ervaring compleet te maken. Denk daarbij aan de bekende Manchego kaas, Queso de Murcia, Cerrato Iberico en nog veel meer.

Zien we u snel bij Pintxos Real?

Pintxos-bar-real-den-bosch-bar-real